Πέφτει η αυλαία για την “Ευχούπολη”

Κλείνει η αυλαία των εκδηλώσεων της “Ευχούπολης” που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης μαζί με πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς της πόλης, με το ακόλουθο πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο 30-31 Δεκεμβρίου:

Προσλήψεις από Π.Α.Μ.-Θ. και Περιφερειακές Ενότητές της

Στην πρόσληψη δέκα ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου θα προχωρήσει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης για την κάλυψη αναγκών της, καθώς και των Περιφερειακών Ενοτήτων Ροδόπης, Καβάλας, Ξάνθης και Έβρου.

Συλλογή υπογραφών από την Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.

Εκφράζοντας τη διεθνιστική αλληλεγγύη της στον παλαιστινιακό λαό, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (Ε.Ε.Δ.Υ.Ε.) έχει ξεκινήσει καμπάνια συλλογής υπογραφών (εδώ) ενάντια στην απόφαση των Η.Π.Α. να αναγνωρίσουν μονομερώς την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Εγκρίθηκαν τα πρώτα αιτήματα για ελεύθερη διέλευση οχημάτων από διόδια

Εγκρίθηκαν από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών τα πρώτα αιτήματα (δείτε εδώ) για την ελεύθερη διέλευση συγκεκριμένων οχημάτων μονίμων κατοίκων από σταθμούς διοδίων στην Εγνατία οδό, μεταξύ των οποίων και αυτός του Ιάσμου για τους ξανθιώτες.

Ανακοινώσεις του Συλλόγου Τριτέκνων Ξάνθης

Από τον Σύλλογο Τριτέκνων Ξάνθης ανακοινώθηκε ότι τα γραφεία του θα παραμείνουν κλειστά μέχρι και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, καθώς και ότι η κοπή της πίτας και η εκδήλωση βράβευσης των παιδιών τρίτεκνων οικογενειών που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις, θα γίνουν στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου […]

Γιορτή του Σωματείου Εργαζομένων Ομίλου “Πλαστικών Θράκης”

Την πρωτοχρονιάτικη γιορτή του πραγματοποιεί το απόγευμα (17.00) της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου το Σωματείο Εργαζομένων του Ομίλου “Πλαστικών Θράκης” στο Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής» και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους.

Γενική συνέλευση του Συλλόγου Μικρασιατών Ξάνθης

Η διοίκηση του Συλλόγου Μικρασιατών Ξάνθης “Αλησμόνητες πατρίδες” καλεί τα μέλη να παραστούν στην τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (17.00) της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου στα γραφεία του συλλόγου με θέμα “Απολογισμός έτους 2017“.

Η προβολή της Πέμπτης από την Ε.Λ.Μ.Ε. Ξάνθης

Το ποιητικό αριστούργημα του Roberto Benigni «Η τίγρη και το χιόνι» (La tigre e la neve, 2005) παρουσιάζεται στην τελευταία “Προβολή της Πέμπτης” της χρονιάς από την Ε.Λ.Μ.Ε. το βράδυ (21.00) της Πέμπτης 21 Δεκεμβρίου στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης.

Πρόσληψη οκτώ ατόμων για τις Θ.Λ.Ε.

Στην πρόσληψη οκτώ ατόμων Υ.Ε. εργατών-γενικών καθηκόντων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου (δύο μηνών) θα προβεί το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, για τις ανάγκες διοργάνωσης των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών – Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2018.

Η σύνθεση των νέων οργάνων του Ε.Β.Ε. Ξάνθης

Μετά την πρώτη μετεκλογική συνεδρίαση, συγκροτήθηκαν σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο και οι επιτροπές του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ξάνθης, ως εξής: