Οι οφειλέτες της Ξάνθης

Παραθέτουμε τις εβδομήντα οκτώ ξανθιώτικες επιχειρήσεις που βρίσκονται μεταξύ των 14.083 νομικών προσώπων-οφειλετών του δημοσίου ή/και των φορέων κοινωνικής ασφάλισης, με βασική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 150.000 ευρώ, τα ονόματα των οποίων δημοσιοποίησε η Α.Α.Δ.Ε.

Για τη συγκομιδή ελιών από το γηροκομείο Ξάνθης

Σε συνέχεια του αρχικού καλέσματος για συγκομιδή και προσφορά ελιών (εδώ), το γηροκομείο Ξάνθης ανακοινώνει τα ακόλουθα και ζητά τη βοήθεια των συμπολιτών μας:

Παζάρι του παραρτήματος ΑμεΑ Ξάνθης

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης διοργανώνει το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου (08.00-15.00) το παράρτημα Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης (πρώην Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης).

Διακοπή λειτουργίας των ταμείων της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ.

Όπως συνέβη και χθες, δεν θα λειτουργήσουν σήμερα και αύριο (Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Νοεμβρίου) από τις 09.00 ως τις 12.30 τα ταμεία της Δ.Ε.Υ.Α.Ξ., λόγω διακοπής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή που οφείλεται σε εργασίες στο δίκτυο της Δ.Ε.Η.  

Αρδευτικά έργα για τους καπνοπαραγωγούς της Ξάνθης

Στον ορεινό μειονεκτικό δήμο Μύκης της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης ζουν 1.200 καπνοπαραγωγοί που παλεύουν να παραμείνουν στο επάγγελμα. Η καλλιεργήσιμη γη αποτελεί μόλις το 25% των εδαφών στην περιοχή.

Αναμένουμε τη συνέχεια…

Στα μέσα Οκτωβρίου η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας-Θράκης εξέδωσε ανακοίνωση που φιλοξένησε στη σελίδα του και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης. Φαίνεται όμως πως το αυτί μερικών ξανθιωτών δεν ιδρώνει. Παραθέτουμε την… περήφανη φωτογραφία που ανάρτησε ένας εξ αυτών σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.  

Για την 25η Νοεμβρίου

Από τον Σύλλογο Γυναικών Ξάνθης κοινοποιήθηκε το ακόλουθο δελτίο τύπου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών:

Απολογισμός των “Φθινοπωρινών αιμοδοσιών αγάπης 2017”

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «η αγάπη» απευθύνει τις θερμότατες ευχαριστίες του σε όλους όσους βοήθησαν και έφεραν σε πέρας τις “Φθινοπωρινές αιμοδοσίες αγάπης 2017“.

Τα ακίνητα που χάνονται… ελέω κτηματολογίου

Οι κάτοικοι του Αβάτου Ξάνθης που δεν δήλωσαν τα ακίνητά τους στο δημόσιο ή τα δήλωσαν με σοβαρά σφάλματα, τα “έχασαν” στις 6 Νοεμβρίου καθώς περιέρχονται στην κυριότητα του ελληνικού δημοσίου. Το ίδιο θα συμβεί στις 8 Δεκεμβρίου 2017 για τους κατοίκους του Ερασμίου και στις 5 Μαΐου 2018 για τους κατοίκους των Μαγγάνων…

Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ

Τιμώντας –όπως κάθε χρόνο- την παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, έτσι και φέτος ο σύλλογος Φίλοι του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης διοργανώνει την ετήσια εκδήλωσή του παρέα με τους εκπαιδευόμενους του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης, το απόγευμα (18.00) της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου στο εστιατόριο «Ξανθίππη».