Η Ζωή Τηγανούρια με νέο τραγούδι στη Σαμοθράκη

Με ένα νέο παραδοσιακό τραγούδι με τίτλο « Σαμοθράκης βήμα» (εδώ) η Ζωή Τηγανούρια επιστρέφει ξανά στο νησί της το μεσημέρι (12.00) της Κυριακής 8 Μαΐου, για να το παρουσιάσει σε πρώτη δημόσια εκτέλεση στην πλατεία Ρηγοπούλου στη Χώρα Σαμοθράκης.

Περιφέρεια Α.Μ.-Θ.: “Επιτέλους να ξεκινήσει η αξιοποίηση του ζεόλιθου”

Με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Όλυμπος Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.» Γιώργο Ν. Γεωργιάδη συναντήθηκε ο περιφερειάρχης Α.Μ.-Θ. Γιώργος Παυλίδης, προκειμένου να ενημερωθεί για τις προθέσεις της επιχείρησης αναφορικά με το σημαντικό ζήτημα της εκμετάλλευσης ζεόλιθου.

Για την παιδαριώδη επιδεικτική κρεατοκατάνυξη των άθεων τη Μεγάλη Παρασκευή.

Από καιρό τονίζω πως το κίνημα των άθεων έχει ξεφύγει εντελώς από τους αρχικούς σκοπούς του και εξελίσσεται σε μια οιονεί ιδεολογία πίστης (σε υλισμό, επιστήμη κλπ) που έχει όλα τα αποκρουστικά χαρακτηριστικά της οργανωμένης και φανατικής θρησκείας που υποτίθεται πολεμά.

Η Κ.Ε.Ε.Ρ.Φ.Α. Ξάνθης για τη δράση των νεοναζί στη Γλαύκη

Ήρθαν και έφυγαν νύχτα οι ναζί της Χρυσής Αυγής, όπως αρμόζει σε μια μαφιόζικη συμμορία δολοφόνων. Για να περιορίσουνε το φιάσκο και να γλιτώσουν απ’ το κύμα οργής που ακόμα δεν έχει κοπάσει στη μειονότητα, ο Λαγός, με περίπου είκοσι μέλη των ταγμάτων εφόδου, «φιλοξενούμενοι» μιας δράκας ξεπουλημένων τομαριών του ΥπΕξ, κάνανε τη φασιστομάζωξή τους, δέκα μέρες πριν και στα μουλωχτά, στη Γλαύκη, κάτω από την πλήρη κάλυψη της αστυνομίας του Τόσκα, που έφτασε στο σημείο να κάνει ελέγχους ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει απ’ το χωριό!

Ένα διαχρονικό σκάνδαλο για την πολιτιστική βιτρίνα της μπουρζουαζίας

Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Αθηνών είναι το όνομα της «κομπανίας» που διαχειρίζεται το γνωστό πολιτιστικό μαγαζί της Βασιλίσσης Σοφίας, που στην καθομιλουμένη καθιερώθηκε και αναφέρεται ως «το Μέγαρο». Πρόκειται για μια παλιά ιστορία, «αμαρτωλή» από την αρχή μέχρι το τέλος. Μια ιστορία απομύζησης του ελληνικού λαού (μέσω του αστικού κράτους), προκειμένου η μπουρζουαζία να εξασφαλίσει την πολιτιστική της τέρψη (ή το «φαίνεσθαι» του πολιτιστικού της προσώπου, γιατί την ουσία αυτού του προσώπου μπορεί κανείς να την δει στις «πίστες» των κατά Βαγγέλη Γιαννόπουλο «πολιτιστικών κέντρων»).

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης

Σας ανακοινώνουμε τα ονόματα των υπό βράβευση εθελοντών αιμοδοτών-μελών του συλλόγου μας με τα μετάλλια του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τα ειδικά τιμητικά βραβεία από τον δήμο Ξάνθης και τα ειδικά βραβεία και επαίνους του συλλόγου μας, στα πλαίσια της Εορτής Αιμοδότη που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Μαΐου στο κοσμικό κέντρο «Αχίλλειον».

Για το υπόγειο δημοτικό parking της Ξάνθης

Σχετικά με δημοσιεύματα και αναρτήσεις συγκεκριμένου εντύπου για το υπόγειο δημοτικό parking Ξάνθης, ο περιφερειάρχης Α.Μ.-Θ. Γιώργος Παυλίδης δήλωσε:

Δελτίο εργατικής αντιπληροφόρησης

Αναδημοσιεύουμε το εβδομαδιαίο δελτίο εργατικής αντιπληροφόρησης που εξέδωσε η Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ένωση Αθήνας: