Πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή η πρώτη γενική συνέλευση του Δικτύου Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. και εξελέγη το διοικητικό συμβούλιο.

Το καταστατικό του δικτύου καταχωρήθηκε στο βιβλίο εταιριών του Πρωτοδικείου Ροδόπης στις 12 Δεκεμβρίου 2015 με αύξοντα αριθμό 12/2015 και έδρα του ορίστηκε η Κομοτηνή.

Το διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από πέντε τακτικά και δυο αναπληρωματικά μέλη, ως εξής:

  • Πρόεδρος: Λουΐζα Σαλτσίδου (ΚοινΣΕπ “Θράκης κίνητρο” με έδρα την Κομοτηνή)
  • Αντιπρόεδρος: Αντώνης Κουτσούμπας (ΚοινΣΕπ “Επάρκεια” με έδρα την Ξάνθη)
  • Γραμματέας Στέφανος Μήτρικας (ΚοινΣΕπ “Γαληνός” με έδρα την Καβάλα)
  • Ταμίας Δημήτρης Αμανατίδης (ΚοινΣΕπ “Σπάρτακος με έδρα την Κομοτηνή)
  • Τακτικό μέλος: Νίκος Κιοσσές (ΚοινΣΕπ Τ.Ε.Α.Π.Π. με έδρα την Καβάλα)
  • Αναπληρωματικά μέλη: Σοφία Χαϊτίδου (ΚοινΣΕπ “Συνεργώ κοινωνικά” με έδρα την Ξάνθη) και Βασίλης Συρόπουλος (ΚοινΣΕπ “Αμάλθεια” με έδρα την Κομοτηνή).

Στο πλαίσιο της πρώτης γενικής συνέλευσης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τρόπους υλοποίησης των σκοπών του δικτύου. Εκτός από τις παραπάνω ΚοινΣΕπ που εκπροσωπούνται στο διοικητικό συμβούλιο του δικτύου, συμμετείχαν ακόμη μέλη από τις ΚοινΣΕπ «Αγκαλιάζω» με έδρα την Κομοτηνή, «Μέγα Πιστό» με έδρα το Μέγα Πιστό, «Συν-Πράττω» με έδρα τη Φιλύρα, καθώς και οι νεοσύστατες «Κοινωνία Αλληλεγγύης» και «Αναδεικνύω Ξάνθη» με έδρα την Ξάνθη, οι οποίες εξέφρασαν την επιθυμία να εγγραφούν στο δίκτυο.

Όσες ΚοινΣΕπ έχουν έδρα στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και επιθυμούν να εγγραφούν στο δίκτυο, μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 6936 905520 (πρόεδρος), 6977 810023 (αντιπρόεδρος), 6978 890252 (γραμματέας), 6942 842268 (ταμίας) και στο e-mail diktyokoinsepamth@gmail.com.

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *