Στους Πανελλήνιους Αγώνες Τέχνης που έγιναν στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη (25-27 Φεβρουαρίου) συμμετείχε με θεατρική παράσταση και μουσικό παραμύθι το 1ο ΓεΛ Ξάνθης, κερδίζοντας δύο βραβεία.

Στην κατηγορία θεάτρου πήρε μέρος με την παράσταση “Η μαύρη χήρα” σε σενάριο μαθητή του σχολείου, ενώ στην κατηγορία της μουσικής συμμετείχε με το μουσικό παραμύθι “Όταν ο Μάνος συνάντησε τον John… στον παράδεισο”, κερδίζοντας το 3ο βραβείο καθώς και το βραβείο κοινού.

Ο ανταγωνισμός ήταν ιδιαίτερα μεγάλος και τα συμμετέχοντα σχολεία παρουσίασαν καταπληκτικές δουλειές ( αρκετά ήταν ιδιωτικά από όλη την Ελλάδα)” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μαζί με τα ακόλουθα: “Το σχολείο μας και ιδιαίτερα οι μαθητές και οι μαθήτριες της θεατρικής και της μουσικής ομάδας αντίστοιχα, είχαν εξαιρετική παρουσία και κέρδισαν μια μοναδική εμπειρία. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον διευθυντή και τον σύλλογο καθηγητών του σχολείου,τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την οικονομική ενίσχυση, τον κ.Χάρη Χριστοφορίδη για την κατασκευή των σκηνικών και φυσικά τους γονείς των παιδιών για την υπομονή τους. Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Άγγελο Μουρβάτη για τη μουσική διδασκαλία και όλη τη συμπαράσταση. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να χαρεί την προσπάθεια των παιδιών όταν θα παρουσιάσουμε τη δουλειά τους και στην πόλη μας στη διάρκεια των γιορτών νεολαίας. Παιδιά συγχαρητήρια!

Εύη Μαυροπούλου (ΠΕ06), υπεύθυνη καθηγήτρια της θεατρικής-μουσικής ομάδας, συντονίστρια της δράσης. Βοηθός καθηγήτρια η Λαμπρινή Γλερίδου (ΠΕ02).

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *