Σχετικά με δημοσιεύματα και αναρτήσεις συγκεκριμένου εντύπου για το υπόγειο δημοτικό parking Ξάνθης, ο περιφερειάρχης Α.Μ.-Θ. Γιώργος Παυλίδης δήλωσε:

«Η συνειδητή προσπάθεια συγκεκριμένου εντύπου στην Ξάνθη, να με εμπλέξει σε δήθεν παράνομη αδειοδότηση λειτουργίας το 1999-2000 του υπόγειου δημοτικού πάρκινγκ, είναι ξένη προς την αλήθεια και κατασκευασμένη. Επανήλθε χθες εντέχνως με τίτλο «Γ. Παυλίδης – Υπόγειο πάρκινγκ: Ως Νομάρχης το… ίδρυσε, ενώ ήδη αυτό… λειτουργούσε! Σαν περιφερειάρχης σήμερα το …σφράγισε!».

 

Η αλήθεια: Η άδεια λειτουργίας όταν δόθηκε το 2000 πληρούσε 100% τα προαπαιτούμενα του νόμου (Π.Δ. 455/76), είχε την ανεπιφύλακτη θετική εισήγηση όλων των υπηρεσιακών παραγόντων, είχαν προσκομιστεί όλα τα δικαιολογητικά και η υπογραφή της ήταν υποχρεωτική (δέσμια) τότε ως νομάρχη, για μένα. Η εκδοθείσα άδεια οικοδομής ήταν αρμοδιότητα του οικείου δήμου, που είχε αυτοτελή -από τότε- Δημοτική Πολεοδομική Υπηρεσία.

Η γενομένη, χθες, από μονίμως εξουσιοδοτημένους υπηρεσιακούς παράγοντες ανάκληση, οφείλεται και μόνο σε μεταγενέστερη-πρόσφατη μετατροπή των όρων λειτουργίας. Συνεπώς κάθε άλλο είναι ψευδές.

Ο ίδιος και η Περιφέρεια θα ασκούμε σταθερά προς κάθε κατεύθυνση τα νόμιμα καθήκοντά της. Κατά τα λοιπά, προσωπικά, ρητά επιφυλάσσομαι κάθε δικαιώματος μου, αφού η επί μακρόν και προφανής πρόθεση προσβολής μου, εξέρχεται κάθε ορίου κριτικής».

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *