Τι σκαρφίστηκαν οι σιωνιστικοί εγκέφαλοι για να «άρουν» τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας που συμπληρώνει τον δέκατο χρόνο εφαρμογής του; Τη δημιουργία ενός «τεχνητού νησιού» οκτώ τετραγωνικών χιλιομέτρων, που θα «ενώνει» τη Γάζα με τον υπόλοιπο κόσμο!

Το δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών του Ισραήλ Γίσραελ Κατζ, που διαβεβαίωσε για τις… καλές προθέσεις των σιωνιστών λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να φυλακίζουμε δύο εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς καμία σύνδεση με τον έξω κόσμο. Το Ισραήλ δεν έχει συμφέρον να κάνει τη ζωή του πληθυσμού πιο σκληρή. Όμως, εξαιτίας της ανησυχίας μας για την ασφάλεια, δεν μπορούμε να χτίσουμε αεροδρόμιο ή λιμάνι στη Γάζα» (εδώ).

Τον κίνδυνο για την ασφάλεια του Ισραήλ από την επαναλειτουργία του κατεστραμμένου αεροδρόμιου της Γάζας μόνο οι διεστραμμένοι σιωνιστικοί εγκέφαλοι τον βλέπουν! Όμως, από τη στιγμή που θεωρούν τη Γάζα «εχθρική οντότητα», κάθε διευκόλυνση της ζωής των κατοίκων της θεωρείται «απειλή».

Το νησί θα κοστίσει γύρω στα πέντε δισ. δολάρια και θα περιλαμβάνει λιμάνι και μελλοντικά ίσως αεροδρόμιο. Φυσικά, θα βρίσκεται υπό τον απόλυτο έλεγχο του Ισραήλ σε συνεργασία με την Παλαιστινιακή Αρχή και τη «διεθνή κοινότητα».

Χρειάστηκαν δέκα χρόνια για να… καταλάβουν οι σιωνιστές ότι δεν είναι σωστό να φυλακίζεις δύο εκατομμύρια ανθρώπους! Όμως η φυλακή θα συνεχίσει να υπάρχει, αφού οι σιωνιστές θα εξακολουθούν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και να σφραγίζουν την επικοινωνία της Γάζας με τον έξω κόσμο όποτε και όταν το κρίνουν απαραίτητο. Όπως ακριβώς κάνουν και τώρα. Αφήνουν να περάσουν κάποια «ανθρωπιστικά» εφόδια, αφήνουν να περάσουν τα αγροτικά προϊόντα που παράγουν οι ισραηλινές φάρμες, όχι όμως και τσιμέντο και σίδερο, γιατί αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν «για στρατιωτικούς σκοπούς» (στρατιωτικές εγκαταστάσεις ονομάζουν οι σιωνιστές τα τούνελ), όπως δήλωσε πριν μερικούς μήνες ο Νετανιάχου στους «Israel Times».

Θα πρέπει να έχεις ξεπεράσει κάθε όριο ξετσιπωσιάς για να ισχυρίζεσαι ότι το Ισραήλ δεν θέλει να κάνει δύσκολη τη ζωή των κατοίκων της Γάζας. Αν μη τι άλλο, ήταν ο προκάτοχος του Νετανιάχου, ο υποτίθεται «διαλλακτικότερος» Εχούντ Ολμέρτ, που υποσχόταν ότι θα φροντίσει ώστε ο πληθυσμός στη Λωρίδα της Γάζας «να μη ζει άνετα»! Η υπόσχεση για την κατασκευή του τεχνητού νησιού κάτι άλλο μυρίζει. Οι σιωνιστές πετάνε υποσχέσεις στην Παλαιστινιακή Αρχή για να ξαναρχίσουν τα νταραβέρια μαζί της, ελπίζοντας ότι έτσι θα αποφύγουν τις επιθέσεις των Παλαιστίνιων. Στο τέλος οι υποσχέσεις θα παραμείνουν υποσχέσεις, αφού -όσο υπάρχει κατοχή και αποκλεισμός- η Παλαιστινιακή Αρχή θα εξακολουθήσει να μην μπορεί να κατασιγάσει την οργή του παλαιστινιακού λαού και να καταστείλει την αντίστασή του.

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *