Ο Κυριάκος Αθανασιάδης (συνιδρυτής του “Amagi radio” και δημοφιλής χρήστης του facebook) γράφει ένα σχόλιο-τρολάρισμα στα αγγλικά ως Σύρος επενδυτής – αλλά, προσέξτε, με το κανονικό όνομά του. Και τι κάνει ο υφυπουργός; Του απαντά ότι «έχουν σταλεί στο messager (σ.σ. μη γελάτε ρε) τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί μας για το συγκεκριμένο θέμα». Φυσικά στα σχόλια πέφτει η απόγνωση της αρκούδας για τη νοημοσύνη ενός υπουργού που υποτίθεται ότι είναι στην πρώτη γραμμή για προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα.

Απίστευτο τρολάρισμα υπέστη ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας. «Σύρος πρόσφυγας» του έστειλε αίτημα για επενδύσεις στο προφίλ του στο Facebook και ο κ. Μάρδας το πέρασε για αληθινό.

Η φράση που είχε πει ο υφυπουργός για τους Σύρους πρόσφυγες, οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι και… επενδυτές, έχει μείνει σχεδόν μυθική. Αλλά ποτέ δεν πίστευε ότι θα έπεφτε θύμα τρολαρίσματος. Ένας φίλος του στο Facebook, ο συγγραφέας Κυριάκος Αθανασιάδης, αποφάσισε να τρολάρει τον αναπληρωτή υπουργό, γράφοντάς του σε σχόλιο σε post ως… Σύρος επενδυτής ο οποίος αποφάσισε να βάλει τα χρήματά του στην Ελλάδα.

Το μήνυμα του… επενδυτή ήταν: «Hello, I am Mr. Mohsen Abdullah from Syria. I am looking for a possible tie up with a business or individual in your country so that I can do some investments and to enable me qualify for an investor visa to your country. Please email me back so that we can discuss further. Best Regards, Mr. Mohsen Abdullah (μτφ. Γεια σας, είμαι ο κ Μοχσέν Abdullah από τη Συρία. Ψάχνω για μια πιθανή συνεργασία με μια επιχείρηση ή άτομο στη χώρα σας, ώστε να μπορώ να κάνω κάποιες επενδύσεις και να μου επιτραπεί επενδυτική βίζα στη χώρα σας. Παρακαλώ στείλτε μου πίσω για να μπορέσουμε να συζητήσουμε περαιτέρω. Με τις καλύτερες ευχές, κ Μοχσέν Abdullah)».

Το εκπληκτικό είναι ότι ο… επενδυτής γράφει στα αγγλικά, ενώ ο αρμόδιος υπουργός απαντάει στα ελληνικά!

πηγές: efimerida – athensvoice

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *