Συσκέψεις με τους επικεφαλής των Ομοσπονδιών Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων της Περιφέρειας, των Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων και υπηρεσιακούς παράγοντες είχε στην Κομοτηνή ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, στο πλαίσιο των επαφών του με τους παραγωγικούς φορείς για θέματα ανάπτυξης.

Στη σύσκεψη με τους επαγγελματίες και εμποροβιοτέχνες συμμετείχαν οι πρόεδροι των ομοσπονδιών Δράμας Όθων Μουρμούρης, Έβρου Θανάσης Μπέλλας, Καβάλας Γιάννης Παναγιωτίδης, Ξάνθης Μαρία Τσιακίρογλου και Ροδόπης Ανέστης Βαφειάδης. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα θέματα των ελέγχων και της αντιμετώπισης του παρεμπορίου, της καλλιέργειας καταναλωτικής συνείδησης, της πιστοποίησης τοπικών προϊόντων, του τουρισμού και γενικότερα ζητήματα ανάπτυξης.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε με τους επικεφαλής των εργατοϋπαλληλικών κέντρων της Περιφέρειας, συμμετείχαν οι πρόεδροι των εργατικών κέντρων Δράμας Γιώργος Σαβρίδης, Καβάλας Ευθύμης Μακρογιάννης, Ξάνθης Άγγελος Μπεμπεκίδης και Ροδόπης Παντελής Μαγαλιός. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα θέματα των ελέγχων ασφάλειας και υγιεινής, της φτώχειας, καθώς και το θέμα των απολυμένων της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων Καβάλας.

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *