Ονομάζομαι Βαρτνάν Αμποβιανίδης και είμαι φοιτητής στο Α.Τ.Ε.Ι. Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων (Ληξούρι, Κεφαλονιά). Για να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στο ίδρυμα, απομένει η εκπόνηση της πτυχιακής μου εργασίας, το θέμα της οποίας είναι “Το duduk στην Ελλάδα”. Όντας και ο ίδιος παίκτης duduk, θέλω να δημιουργήσω ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας εξήντα λεπτών για την παρουσία αυτού του μουσικού οργάνου στη χώρα μας.

Έχοντας συγκεντρώσει το μεγαλύτερο μέρος των απαραίτητων πληροφοριών για το duduk και έχοντας προγραμματίσει τη ροή του ντοκιμαντέρ, έχω κολλήσει στο στάδιο της εικονοληψίας. Σε αυτό το στάδιο νιώθω την ανάγκη να αιτηθώ τη βοήθειά σας. Έχω πάρει προσφορά από κάποια καταστήματα φωτογραφήσεων-βιντεοσκοπήσεων για το κόστος ενοικίασης και αγοράς του απαραίτητου εξοπλισμού για την ολοκλήρωση όλων των γυρισμάτων. Το ελάχιστο ποσό που υπολογίζω κυμαίνεται στα 3.000 ευρώ για την επίτευξη ενός επαγγελματικών προδιαγραφών αποτελέσματος. Όπως καταλαβαίνετε το κόστος είναι αρκετά υψηλό και αδυνατώ να διαθέσω όλο αυτό το ποσό όντας φοιτητής, όμως αδυνατώ επίσης και να εγκαταλείψω την ιδέα, τον κόπο (για όλες τις απαραίτητες εργασίες που έκανα έως και σήμερα) και στόχο δημιουργίας αυτού του ντοκιμαντέρ. Έτσι, σας παρακαλώ -εάν είναι δυνατόν- για τη μερική ή πλήρη κάλυψη του κόστους ώστε να μπορέσω να ολοκληρώσω έως τον Σεπτέμβρη την εργασία μου.

Το ντοκιμαντέρ θα απευθύνεται στο ευρύ κοινό και θα δίνει μια πλήρη εικόνα του οργάνου και της χρήσης του στην Ελλάδα. Επίσης θα εμπεριέχει και ενότητα για τον τρόπο ηχογράφησης του duduk που δεν έχει ενταχθεί ξανά σε ντοκιμαντέρ σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι μουσικές του ντοκιμαντέρ θα είναι προσωπικές μου συνθέσεις που έχουν ηχογραφηθεί στο στούντιο ηχογραφήσεων του Α.Τ.Ε.Ι. Επίσης θα υπάρχουν υπότιτλοι στα ελληνικά και στα αγγλικά.

  • Για όλους όσους με στηρίξουν με ποσό έως δέκα ευρώ, μετά την ολοκλήρωση του έργου θα τους αποσταλεί σύνδεσμος ώστε να κατεβάσουν το ντοκιμαντέρ και μια αναμνηστική ευχαριστήρια κάρτα
  • Για όλους όσους με στηρίξουν με ποσό άνω των δέκα ευρώ, μετά την ολοκλήρωση του έργου θα τους αποσταλθεί USB stick με το ντοκιμαντέρ και όλα τα τραγούδια που θα εμπεριέχει ξεχωριστά και μια αναμνηστική ευχαριστήρια κάρτα
  • Για όλους όσους με στηρίξουν με ποσό άνω των 50 ευρώ, μετά την ολοκλήρωση του έργου θα τους αποσταλθεί USB stick με το ντοκιμαντέρ και όλα τα τραγούδια που θα εμπεριέχει ξεχωριστά, μια αναμνηστική ευχαριστήρια κάρτα και μια μπλούζα με στάμπα “I love duduk”
  • Για κάθε στήριξη άνω των εκατό ευρώ, δεσμεύομαι να κάνω και ένα live εντός του 2017 με φιλανθρωπικό χαρακτήρα (που είναι ήδη προγραμματισμένο) και ως χορηγός αυτού θα αναφέρεται ο υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας, συν ότι θα του αποσταλούν και όλα τα αντικείμενα μου ανέφερα παραπάνω.

Τέλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο που διαθέσατε. Και αν σας είναι δύσκολο να διαθέσετε και ένα μικρό ποσό, θα σας παρακαλούσα να κάνετε μια κοινοποίηση της προσπάθειάς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σας ευχαριστώ και πάλι.

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *