Με θλίψη, απογοήτευση και συγκρατημένο προβληματισμό αντιμετώπισε και φέτος ο Θεός την έξαρση στις πωλήσεις του χαλβά που παρατηρήθηκε ενόψει της γιορτής της Καθαρής Δευτέρας. Ο Παντοκράτορας ήλπιζε ότι το ανθρώπινο είδος θα επιδείξει φέτος βελτίωση αποφεύγοντας την ηθελημένη κατανάλωση της συγκεκριμένης τροφής, συμπεριφορά την οποία δεν μπορεί με τίποτα να εξηγήσει.

«Έκανα κάποιες μετατροπές στο λογισμικό των ανθρώπων μπας και διορθωθεί η βλάβη, ωστόσο δεν έδειξε να δουλεύει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι πάει στραβά. Κι ο Αδάμ όταν πρωτοδημιουργήθηκε έτρωγε την άμμο, όμως γρήγορα αντιλήφθηκε ότι δεν τρώγεται και σταμάτησε. Δεν θα καταλάβω ποτέ το ανθρώπινο είδος. Έχει κάνει τόσα άλματα κι ακόμη τρώει χαλβά χωρίς κάποιος να τους αναγκάζει», σχολίασε με απογοήτευση ο δημιουργός των πάντων και συμπλήρωσε: «Ίσως πρέπει να παραδεχτώ ότι απέτυχα και να φτιάξω ένα πιο εξελιγμένο μοντέλο, το οποίο δεν θα τρώει χαλβά, δεν θα ακούει Ρέμο και δεν θα ψηφίζει Χρυσή Αυγή. Για τα δύο τελευταία κάτι γίνεται, ο χαλβάς όμως δείχνει να επιμένει».

Στον απόηχο των δηλώσεων του Θεού, γνωστή ελληνική εταιρεία παρουσίασε το νέο της προϊόν χαλβά το οποίο θα περιλαμβάνει 100% άμμο παραλίας και έχει ήδη ενθουσιάσει τους φανατικούς της συγκεκριμένης λιχουδιάς.

πηγή: Κουλούρι

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *