Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 29 Απριλίου η πρώτη μέρα εκδηλώσεων της Γραμματείας Ξάνθης του ΠΑΜε, με τη συμμετοχή του συνδικαλιστή του Σωματείου Μετάλλου Τουρκίας Mustafa Tozkoparan.

Στις έξι το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στον οικισμό του Δροσερού, στην οποία μίλησαν ο Νίκος Φρέγκογλου από τη Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜε για την ιστορία της πρωτομαγιάς και το φετινό μήνυμα του ΠΑΜε “Με τους εργαζομένους όλων των χωρών για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, πολέμους, προσφυγιά“, ο Mustafa Tozkoparan από το Σωματείο Μετάλλου Τουρκίας για την κατάσταση της εργατικής τάξης στην Τουρκία και την ανάγκη κοινού αγώνα των εργαζόμενων όλων των χωρών, καθώς και η πρόεδρος της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ξάνθης Γιώτα Ρόιδου για την ανάγκη οργανωμένης απάντησης των εργαζομένων στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μετά τις 22.00 πραγματοποιήθηκε περιοδεία σε καφενεία του Κένταυρου όπου μίλησαν ο Mustafa Tozokoparan και η Γιώτα Ρόιδου κι έγινε πλούσια συζήτηση με τους εργαζόμενους του χωριού.

Το πρωί (10.00) της Δευτέρας γίνεται η πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία, όπου θα χαιρετίσει ο Mustafa Tozkoparan.

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *