Η Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Ξάνθης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συνυπογράφει το ακόλουθο ψήφισμα συμπαράστασης στη δασκάλα και συνδικαλίστρια της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Δήμητρα Σαραντίδου που στοχοποιήθηκε από τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Καταδικάζουμε τη στοχοποίηση της δασκάλας και συνδικαλίστριας του ΠΑΜε στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Δήμητρας Σαραντίδου από τη ναζιστική εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Η προσπάθεια τρομοκράτησης μιας δασκάλας που με τη στάση της μέσα και έξω από την τάξη συμβάλει στην ουσιαστική διαπαιδαγώγηση των μαθητών, στην καλλιέργεια αγωνιστικών προτύπων ζωής, βρίσκει απέναντί της όλους τους εργαζόμενους της Ξάνθης, όλο τον ξανθιώτικο λαό.

Προφανώς η ναζιστική εγκληματική οργάνωση που έχει συνήθειο να στήνει δουλεμπορικά γραφεία για να εξασφαλίζει φτηνούς εργαζόμενους για τους μεγαλοεργοδότες, να κάνει ερωτήσεις στη βουλή για το πώς δε θα πειραχτούν τα κέρδη των εφοπλιστών ενοχλείται από τους εκπαιδευτικούς που διαπαιδαγωγούν τους μαθητές στην αγωνιστική στάση ζωής. Με αυτή της την ενέργεια κάνει ακόμα πιο καθαρό τον πραγματικό της ρόλο ως σιδερένια γροθιά της μεγαλοεργοδοσίας.

Απομονώνουμε τους φασίστες σε κάθε εργασιακό χώρο, κάθε γειτονιά, κάθε χωριό.

Δεν δεχόμαστε να ρίχνουν το ναζιστικό, ρατσιστικό τους δηλητήριο πουθενά. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *