Η εκδήλωση απονομής βραβείων για τον διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Α.Μ.-Θ. με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, πραγματοποιείται το απόγευμα (19.00) του Σαββάτου 10 Ιουνίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Ξάνθης.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν «Ο μικρόκοσμος του ΕΠΑΜαΘ: Τα έντομα» και απευθυνόταν σε μαθητές ε’ και στ’ τάξεων των σχολικών μονάδων των Περιφερειακών Ενοτήτων Ξάνθης, Ροδόπης και Καβάλας.

Για τις τρεις πρώτες ζωγραφιές που ξεχώρισαν θα απονεμηθούν βραβεία-δώρα, ενώ για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής θα διανεμηθούν αναμνηστικά δωράκια και έπαινοι.

Τα έργα των μαθητών εκτίθενται στον εκθεσιακό χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Ξάνθης για το κοινό, από την Τετάρτη 7 μέχρι και το Σάββατο 10 Ιουνίου. Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι: για τις πρωινές ώρες Τετάρτης-Παρασκευής 09.00-14.00, για τα απογεύματα Πέμπτης και Παρασκευής 18.00-20.00 και το απόγευμα της εκδήλωσης 18.00-20.00.

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *