Από το διοικητικό συμβούλιο, τους γέροντες και γερόντισσες και το προσωπικό του γηροκομείου Ξάνθης, κοινοποιήθηκε το ακόλουθο ευχαριστήριο δελτίο τύπου προς τους τρεις βουλευτές της Ξάνθης και τον γραμματέα του ΣυΡιζΑ:

Γηρατειά… λέξη δύσκολη, λέξη συναισθηματική, που φανερώνει καλές και κακές αναμνήσεις, πολύτιμες εμπειρίες, σωρευμένη σοφία, τέχνη ζωής. Και γύρω από αυτή, άνθρωποι δικοί και ξένοι, άνθρωποι που προσπαθούν να φτιάξουν ένα καλύτερο παρόν σε όσους μας μεγάλωσαν και μας δίδαξαν, να βελτιώσουν με κάθε τρόπο και μέσο την καθημερινότητα των γερόντων. Η υποστήριξη και η αγάπη είναι εμφανείς και διάχυτες, αναδεικνύοντας ποιότητα χαρακτήρα και ευαισθησία ψυχής απέναντι στη δύσκολη ηλικία των γηρατειών.

Το διοικητικό συμβούλιο, οι γέροντες και οι γερόντισσες και το προσωπικό του γηροκομείου Ξάνθης «Ο Μέγας Βασίλειος» θέλουν να εκφράσουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους τρεις βουλευτές του νομού μας καθώς και στον γραμματέα του ΣυΡιζΑ Ξάνθης, που μετά από συντονισμένες προσπάθειες κατάφεραν να επιδοτηθεί το γηροκομείο της καρδιάς μας με το ποσό των 10.000 ευρώ από τα διαθέσιμα υπόλοιπα του κρατικού λαχείου των ετών 2011-2012, για την εξυπηρέτηση λειτουργικών δαπανών και ιδιαίτερα του λογαριασμού της Δ.Ε.Η., καθώς και για την ευρύτερη υποστήριξή τους.

Το διοικητικό συμβούλιο θα συνεχίσει να εργάζεται με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο, και θα συνεργάζεται με όλους τους φορείς προκειμένου το ίδρυμα να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και να είναι σε θέση να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των τροφίμων γερόντων του.

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *