Κάλεσμα σε σύσκεψη που θα γίνει το απόγευμα (19.00) στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης ενόψει του συλλαλητηρίου στη Δ.Ε.Θ., απευθύνει προς τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜε, σημειώνοντας τα ακόλουθα:

Συνάδελφοι, η συγκυβέρνηση ΣυΡιζΑ-ΑνΕλ αφού αξιολόγησε ότι οι πλάτες των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων αντέχουν και άλλα μέτρα, ετοιμάζει και νέες αξιολογήσεις. Από τον Σ.Ε.Β. μέχρι τους εκπροσώπους των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών την Ε.Ε., το Δ.Ν.Τ., τα συχαρίκια προς τον ΣυΡιζΑ και την προσφορά του δίνουν και παίρνουν.

Καλούμε όλα τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων του νομού μας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, να παραβρεθούν στη σύσκεψη που θα γίνει στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 19.00 ενόψει του συλλαλητηρίου στη Δ.Ε.Θ. στις 9 Σεπτέμβρη στην πλατεία Αριστοτέλους και με στόχο την προετοιμασία της απάντησης της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων.

Ετοιμαζόμαστε για νέους πιο μαζικούς αγώνες. Δεν δίνουμε σε κανέναν το δικαίωμα να λέει ότι ο σφαγιασμός των δικαιωμάτων μας έχει την έγκρισή μας. Δεν χωρά απογοήτευση. Απαντάμε με οργάνωση και αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο, στις γειτονιές. Δυναμώνουμε τα συνδικάτα, τις επιτροπές αγώνα, τις λαϊκές επιτροπές.

Τέρμα στις κάλπικες ελπίδες για ανάπτυξη που έρχεται. Αυτή, αν κι όταν θα έρθει, θα μας έχει και πάλι στη φτώχεια. Η ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου ΔΕΝ είναι σύνθημα μας. Την πληρώνουμε με θυσίες δίχως τέλος.

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *