Από το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης ανακοινώθηκε ότι οι εγγραφές για τους σπουδαστές (αρχάριους και προχωρημένους) στο ωδείο, τη φιλαρμονική και τη σχολή χορού, για την εκπαιδευτική χρονιά 2017-2018 θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου.

Ώρες εγγραφών για το ωδείο, τη φιλαρμονική και τη σχολή χορού: Δευτέρα ως Παρασκευή 09.00-14.00 και 18.00-20.00.

Ωδείο

Τη φετινή περίοδο θα λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα και σχολές: Μουσική προπαιδεία για παιδιά 4-8 ετών, θεωρητικά μαθήματα, παιδική χορωδία (δωρεάν), ανώτερα θεωρητικά με τμήματα αρμονίας (ειδικό), αντίστιξης, φούγκας, σύνθεσης, πιάνου, πνευστών, κιθάρας, μονωδίας (και έντεχνο τραγούδι), βιολιού, βυζαντινής μουσικής και χορωδίας ενηλίκων.

Φιλαρμονική

Η φιλαρμονική του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης δεν είναι απλό μουσικό σύνολο, είναι ο αχώριστος σύντροφος σε κάθε εκδήλωση της δημόσιας ζωής της πόλης, αφού πραγματοποιεί πολυάριθμες εμφανίσεις. Συμμετέχοντας σ’ αυτή, είναι μέγιστο το αίσθημα της προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, αφού εκτός από ενήλικες συμμετέχουν και παιδιά άνω των δώδεκα ετών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 25410 24542. Διεύθυνση: Πλατεία Διοικητηρίου 1α, e-mail: odeio.kentropolitismouxanthis@gmail.com.

Σχολή χορού

Στη σχολή χορού παρακολουθούν μαθήματα παιδιά ηλικίας τεσσάρων ετών και άνω. Εκτός από κλασικό μπαλέτο, διδάσκονται είδη χορών απ’ όλο τον κόσμο. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 25410 77148. Διεύθυνση: Κλειστό Γυμναστήριο «Φίλιππος Αμοιρίδης», e-mail:stegipolitismou@gmail.com.

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *