Συνεδριάζει το μεσημέρι (13.00) της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων με τα ακόλουθα οκτώ θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση του πρακτικού Νο 2 για την αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών του ηλεκτρονικού ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για τη «Σίτιση των μαθητών του μουσικού σχολείου Ξάνθης, για το σχολικό έτος 2017-2018 – Ανάδειξη προσωρινού αναδόχου» (εισηγητής: Παναγιώτης Κεμανετζής, προϊστάμενος τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής και Διαφάνειας)
  2. Έγκριση προτάσεων ανάληψης υποχρέωσης δαπανών προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017, διάθεση πιστώσεων (εισηγήτρια: Αρχοντία Τσάκου, προϊσταμένη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών)
  3. Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για επεκτάσεις Φ.Ο.Π. σε οικισμούς του δήμου (εισηγήτρια: Αρχοντία Τσάκου, προϊσταμένη Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών)
  4. Έγκριση της μελέτης του έργου “Αποκατάσταση ζημιών από θεομηνία στα νεκροταφεία του οικισμού Γενισέας”, καθορισμός των όρων δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού (εισηγητής: Πρόεδρος)
  5. Έγκριση του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και κατακύρωση του συνοπτικού διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση οδικού δικτύου ασφαλτοστρώσεων Δημοτικής Ενότητας Βιστωνίδας» (εισηγητής: Πρόεδρος)
  6. Έγκριση της μελέτης του έργου «Εγκατάσταση φωτισμού σε δημοτικά γήπεδα», καθορισμός των όρων δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού» (εισηγητής: Πρόεδρος)
  7. Αναπροσαρμογή τελών φωτισμού και καθαριότητας για το έτος 2018 και εφεξής (εισηγητής: Πρόεδρος)
  8. Εξουσιοδότηση δικηγόρων για παράσταση στο Διοικητικό Εφετείο Κομοτηνής (εισηγητής: Δημήτριος Μαυρομάτης, νομικός σύμβουλος του δήμου).

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *