Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου στις έξι το απόγευμα ανοίγουμε τις πόρτες του κτιρίου και των ομάδων μας και σας καλούμε όλους, παλιούς και καινούργιους, να μας γνωρίσετε. Από το απόγευμα θα σας περιμένουμε να έρθετε στην παρέα μας, να πιείτε έναν καφέ ή ένα χαλαρό ποτάκι, να δείτε πώς δουλεύουν οι ομάδες, τι είναι και γιατί υπάρχουν.

Θα έχετε σίγουρα τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε διαδραστικές δράσεις των ομάδων και να γνωρίσετε τα μέλη του συλλόγου και των ομάδων, να συζητήσετε για κοινά ενδιαφέροντα, να πείτε τις ιδέες σας, να προτείνετε δράσεις.

Θα πετύχετε τη φωτογραφική ομάδα να παρουσιάζει έργα της, αλλά θα έχετε και την ευκαιρία να συμμετάσχετε στο φωτογραφικό κυνήγι χαμένου θησαυρού. Θα συναντήσετε την ομάδα εικαστικής δημιουργίας να κάνει ανάγλυφες χειροτεχνίες, την ομάδα θεάτρου να παίζει θεατρικά παιχνίδια με ρόλους, την κινηματογραφική ομάδα να προβάλει κάποια ταινία, τη μουσική ομάδα να κάνει μαθήματα κιθάρας στο studio. Ακόμη θα δείτε το studio του “UnderGround Radio” και ίσως κάποιος από εσάς να κάνει εκπομπή ή και να πάρει κάποια συνέντευξη. Μην χάσετε το DJ set που θα ακολουθήσει στο studio! Θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε έναν αγώνα σκάκι ή κάποιο επιτραπέζιο με την ομάδα στρατηγικής και φαντασίας.

Σας περιμένουμε!

  • Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο φωτογραφικό κυνήγι συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα εδώ.
  • Για τα μαθήματα κιθάρας εδώ.

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *