Συνεδριάζει το μεσημέρι (13.30) της Τρίτης 21 Νοεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων με τα ακόλουθα πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη:

  1. Έγκριση του πρακτικού Νο 4 ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και κατακύρωση του συνοπτικού διαγωνισμού του έργου «Εγκατάσταση φωτισμού σε δημοτικά γήπεδα» (εισηγητής: Πρόεδρος)
  2. Έγκριση των πρακτικών Ι και ΙΙ ελέγχου των δικαιολογητικών συμμετοχής και ελέγχου και βαθμολόγησης των τεχνικών προσφορών του συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση «Εκπόνησης μελέτης κτιρίου αιθουσών διδασκαλίας δημοτικού σχολείου Διομήδειας» (εισηγητής: Πρόεδρος)
  3. Έγκριση της μελέτης του έργου «Αποπεράτωση ανάπλασης οικισμού Μάνδρας» και ανάθεσή του (εισηγητής: Πρόεδρος)
  4. Έγκριση της μελέτης του έργου «Ανέγερση κτιρίου πολλαπλών χρήσεων στον οικισμό Παλαιού Ζυγού του δήμου Αβδήρων», καθορισμός των όρων δημοπράτησής του και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού (εισηγητής: Πρόεδρος)
  5. Έγκριση πρακτικού ΙΙ αξιολόγησης τεχνικών προσφορών για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης μελέτης με τίτλο «Πυροπροστασία μουσικού σχολείου και παιδικού σταθμού Κουτσού» (εισηγητής: Πρόεδρος).

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *