Συνεδριάζει το μεσημέρι (13.00) της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης με τα ακόλουθα έντεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 1. Σύνταξη προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 (εισηγητής: Δήμαρχος, πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής)
 2. Σύνταξη προϋπολογισμού έτους 2018 του κληροδοτήματος-κεφαλαίου αυτοτελούς διαχείρισης Π. Κουγιουμτζόγλου (εισηγήτρια: Μαρία Σπανού)
 3. Έγκριση εντάλματος προπληρωμής για την αντιμετώπιση δαπανών που αφορούν την επέκταση Φ.Ο.Π. (εισηγήτρια: Χριστίνα Ράλλη)
 4. Έγκριση δαπανών και διάθεση (δέσμευση) των πιστώσεων των Κ.Α.Ε. του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017 (εισηγήτρια: Ιουλία Ζούρα)
 5. Έγκριση ανάληψη υποχρέωσης και έγκριση δέσμευσης πιστώσεων οικονομικού έτους 2017 (εισηγήτρια: Αικατερίνη Μανά)
 6. Έγκριση πολυετούς ανάληψης υποχρέωσης για τη δαπάνη εκπόνησης της «Μελέτης πεζογέφυρας Κιμμερίων» (εισηγήτρια: Αικατερίνη Μανά)
 7. Κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση τμήματος του υπαίθριου κοινόχρηστου χώρου έως 313 τ.μ. στην πλατεία Διοικητηρίου (εισηγήτρια: Αικατερίνη Μαυρομάτη)
 8. Κατάρτιση όρων για την εκμίσθωση τμήματος του υπαίθριου κοινόχρηστου χώρου έως 3024τμ, στην πλατεία Διοικητηρίου (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)
 9. Έγκριση του από 3-11-2017 πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού που αφορά στον συνοπτικό διαγωνισμό για την προμήθεια ξυλείας έτους 2017 (εισηγητής: Αθανάσιος Βαρελτζίδης)
 10. Έγκριση του από 3-11-2017 πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού που αφορά στον συνοπτικό διαγωνισμό για την προμήθεια υλικών για σιδηροκατασκευές έτους 2017 (εισηγητής: Αθανάσιος Βαρελτζίδης)
 11. Έγκριση του από 9-11-2017 πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών που αφορά στην υπηρεσία «Συντήρηση και επισκευή ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού κτιρίων δήμου Ξάνθης (εισηγήτρια: Ευδοξία Μπαρμπαλέξη).

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *