Η γνωστή για το θράσος και τις παπάρες που αμολάει, υπουργός Γεμιστών και Λοιπών Εδεσμάτων Θεανώ Φωτίου, έριξε στους πολίτες την ευθύνη για τον αποκλεισμό από το «κοινωνικό μέρισμα» των φιλοξενούμενων ατόμων. Σε μια από τις άπειρες ραδιοφωνικές της εμφανίσεις είπε: «Πάνω από 5.800.000 δοκίμασαν αν είναι δικαιούχοι και αναδείχθηκαν λάθη στις φορολογικές δηλώσεις. Είδαν οι πολίτες ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις φορολογικές τους δηλώσεις. Έγιναν πολλά λάθη στα θέματα φιλοξενίας».

Οι άνθρωποι δήλωσαν την αλήθεια (ότι φιλοξενούνται από τους γονείς τους) κι αυτή τους λέει ότι έκαναν λάθος και «πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί». Τι να δηλώσουν, δηλαδή, άστεγοι;

Η αλήθεια είναι ότι αυτοί γνώριζαν ακριβώς πόσοι φορολογούμενοι έχουν «κλικάρει» το κουτάκι «φιλοξενούμενος» και συνειδητά επέλεξαν να τους εξαιρέσουν από το «κοινωνικό μέρισμα». Έτσι έκαναν τους λογαριασμούς και κατέληξαν στον τρόπο διανομής. Κορόιδεψαν τους νέους άνεργους ή χαμηλόμισθους ότι θα πάρουν μέχρι 450 ευρώ, ενώ πολλούς απ’ αυτούς τους είχαν ήδη εξαιρέσει ή περιορίσει σε μερικές δεκάδες ευρώ, συμπληρωματικά στο «μέρισμα» των γονιών τους.

πηγή

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *