«Σχολικοί φύλακες, καθηγητές, καθαρίστριες υπουργείου οικονομικών, αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι στην Ε.Ρ.Τ., διοικητικοί πανεπιστημίων, εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α., εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, κινήματα, μαθητές, φοιτητές και όλοι όσοι πλήττονται από αυτή την βάρβαρη πολιτική πορευόμαστε μαζί όπως κάναμε και όλο αυτό το διάστημα σε ένα κοινό μέτωπο πάλης και αντίστασης».

Αυτά αναφέρονται σε ανακοίνωση για την κινητοποίηση της Τρίτης στην Αθήνα, που συνεχίζει:

Η 22α Ιούλη μια «μαύρη» ημέρα για τους εργαζόμενους στο δημόσιο. Για πρώτη φορά τα τελευταία 100 χρόνια τέθηκαν σε διαθεσιμότητα – απόλυση δημόσιοι υπάλληλοι. Η συγκυβέρνηση μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ την 11η Ιούνη επέβαλε το «μαύρο» και στο δημόσιο σχολειό. Θύματα σχολικοί φύλακες και καθηγητές. Μεγαλύτερα θύματα βέβαια οι μαθητές των λαϊκών στρωμάτων που τους στερούν από την μία την ασπίδα προστασίας από τους κινδύνους ενός αφύλαχτου σχολειού και από την άλλη το δικαίωμα στην μόρφωση. Και όλα αυτά στο βωμό της δήθεν σωτηρίας της χώρας. Μοναδικό τους μέλημα ήταν και είναι η σωτηρία των δανειστών και των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων ντόπιων και ξένων. Ένα χρόνο τώρα βιώσαμε και βιώνουμε τον εμπαιγμό, τον εξευτελισμό , την καταστολή ,τις διώξεις και τέλος την απόλυση.

Η 22α Ιούλη δεν αποτελεί για μας μέρα «μνημόσυνου» .Είναι μέρα δυνάμωσης του αγώνα. Έτσι λοιπόν Τρίτη 22 Ιούλη, 8:30 το πρωί από την ΕΡΤ – Αγ. Παρασκευή ξεκινάμε πορεία προς το υπουργείο διοικητικής «απορρύθμισης» και απολύσεων. Να φωνάξουμε με όση δύναμη έχουμε: ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΜΕΧΡΙΣ ΕΔΩ! ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ! ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ!

Μπορούμε να τους σταματήσουμε! Μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδια τους! Είναι στο χέρι μας! «Δεν θα σταματήσουν, αν δεν τους σταματήσεις. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΛΑΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙΣ!».

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *