Αναβρασμός στις τάξεις του Διδασκαλικού Συλλόγου Ξάνθης καθώς αναζωπυρώνεται πάλι το ζήτημα της αξιολόγησης. Μετά την ακύρωση των προηγούμενων σεμιναρίων (εδώ), οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί της Ξάνθης κινητοποιούνται σήμερα και αύριο με τον ίδιο στόχο.

Για τον λόγο αυτό υπάρχει το απόγευμα της Τρίτης συνέλευση, ενώ νωρίτερα (16.30) οι εκπαιδευτικοί φιλοδοξούν να ακυρώσουν το σεμινάριο για συναδέλφους τους των μειονοτικών σχολείων που προγραμματίστηκε να γίνει στο 1ο μειονοτικό σχολείο Ξάνθης. Η προσπάθεια θα επαναληφθεί και αύριο Τετάρτη στις 14.15, στο σεμινάριο για νηπιαγωγούς που είναι προγραμματισμένο να γίνει στο 1ο γυμνάσιο Ξάνθης.

«Καλούμε όλους τους συναδέλφους να αποτρέψουμε τη διεξαγωγή ενημέρωσης σεμιναρίων για τις διαδικασίες αξιολόγησης από τους σχολικούς συμβούλους» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης, προσθέτοντας: «Σας υπενθυμίζουμε ότι κανείς εκπαιδευτικός δεν είναι υποχρεωμένος να συμμετέχει σε σεμινάρια όταν μάλιστα αυτά είναι εκτός διδακτικού ωραρίου και μάλιστα απογευματινά. Συμμετέχουμε μαζικά στις κινητοποιήσεις του συλλόγου μας. Αποτρέπουμε τα σεμινάρια. ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ – ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *