Στις 11 Ιουνίου 2013 η τροϊκανή κυβερνητική μαφία αποφάσισε να βάλει «μαύρο» στην Ε.Ρ.Τ. Από την ημέρα εκείνη, εργαζόμενοι και κοινωνία κάνουν πράξη ένα πρωτοφανές εγχείρημα πολιτικής ανυπακοής: το μοναδικό αυτόνομο, αυτοδιαχειριζόμενο δίκτυο δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στον κόσμο.

Αυτά μαζί με τα ακόλουθα σημειώνονται σε ανακοίνωση και στο σποτ που παραθέτουμε αναφορικά με το CD που έφτιαξε και κυκλοφόρησε η ΕΡα Ζακύνθου (διατίθεται από τους ertopen, E.Ρ.T.3 και περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡα):

Για περισσότερους από δεκαοκτώ μήνες, πρώην εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι εργάζονται αφιλοκερδώς υπηρετώντας την ενημέρωση, τον πολιτισμό και τη δημοκρατία μέσω της ΕΡα Αθήνας, των περιφερειακών σταθμών, της Ε.Ρ.Τ.3 και του ertopen.com. Συμμετέχουν σε απεργίες και κινητοποιήσεις σωματείων και συλλόγων εργαζομένων, σε εκδηλώσεις και παρεμβάσεις κινημάτων, ώστε να δυναμώσει η αντίσταση των πιο αγωνιστικών κομματιών της κοινωνίας. Ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος και ενισχύεται με την έκδοση ενός cd, με τον τίτλο “Μέχρι τη νίκη”.

Στο cd συμμετέχουν: Μουσικό σύνολο της ελεύθερης Ε.Ρ.Τ. – ERTopen, Θανάσης Γκαϊφύλλιας, Ανδρέας Μήλας – Διονύσης Γιατράς, Απόστολος Σακαλής, Νίκος Σταμούλος, Σταύρος Δημόπουλος – Χρήστος Ρενιέρης, Verbal Delirium, Σωκράτης Μάλαμας, Βασίλης Φλώρος, Αντώνης Βάμβουκας, Γιάννης Γεωργάνος «Veandok», Λάκης Παπαδόπουλος, Χρήστος Θηβαίος, Δάφνη Λέμπερου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι όσοι συνέβαλαν (συνθέτες, τραγουδιστές, μακετίστες κ.α.) στη δημιουργία αυτού του CD προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς.

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *