Επιτυχής κρίνεται η συμμετοχή της Π.Α.Μ.-Θ. στην 32η Έκθεση Τουρισμού «Holiday &spa» της Σόφιας με μήνυμα-κάλεσμα «Αν μας αγαπήσατε το καλοκαίρι, την άνοιξη θα μας λατρέψετε» και στόχο την προσέλκυση Βούλγαρων τουριστών και σε εποχές εκτός του –εξασφαλισμένου λόγω θάλασσας- καλοκαιριού.

Προβάλλοντας τις παραλίες της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, η Περιφέρεια παρουσίασε παράλληλα τα πλεονεκτήματα που την κάνουν 12μηνο προορισμό: τον παρθένο φυσικό πλούτο, τα πολιτιστικά δρώμενα, τα αρχαιολογικά μνημεία, τον πλούτο γεύσεων και παραδόσεων, τις αθλητικές δραστηριότητες υπαίθρου κ.α.

Η παρουσία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ήταν εντυπωσιακή και η επισκεψιμότητα στο περίπτερό της ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, τόσο από ιδιώτες όσο και από επαγγελματίες του τουρισμού. Το περίπτερο της Περιφέρειας τίμησε με την παρουσία του ο πρέσβης της Ελλάδας στη Σόφια Δημοσθένης Στωίδης και στελέχη της πρεσβείας που προσέφεραν μεγάλη υποστήριξη στην αποστολή. Παράλληλα, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης έδωσε σειρά συνεντεύξεων σε εθνικής εμβέλειας τηλεοπτικούς – ιδιωτικούς και κρατικούς- σταθμούς, στην κρατική ραδιοφωνία και στις μεγαλύτερες εφημερίδες της Βουλγαρίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις δυνατότητες αναψυχής που προσφέρονται στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *