Τέσσερις πολύ σημαντικοί εργατικοί αγώνες του καιρού μας –τα σωματεία της ΒιοΜε, των τσιμέντων Χαλκίδας, η αυτοδιαχειριζόμενη Ε.Ρ.Τ.3 και οι αγωνιζόμενες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών- ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δηλώσουν πως “οι κοινωνικές και εργατικές ανάγκες είναι αδιαπραγμάτευτες“.

Οι παραπάνω συνδιοργανώνουν «καραβάνι αγώνα και αλληλεγγύης» που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 3 Απριλίου από τη Θεσσαλονίκη, θα περάσει το Σάββατο 4 Απριλίου από τη Λάρισα και τον Βόλο, την Κυριακή 5 Απριλίου από Άσπρα Σπίτια και Χαλκίδα και θα καταλήξει το βράδυ στην Αθήνα, όπου την επομένη Δευτέρα 6 Απριλίου θα κατευθυνθεί με διαδήλωση από τα Προπύλαια στο υπουργείο Εργασίας. Αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και το κάλεσμα των αγωνιζόμενων εργαζομένων θα ανακοινωθούν σύντομα.

Όπως σημειώνεται στην κοινή αφίσα των αγώνων “με αδιαμεσολάβητο αγώνα διαρκείας, αυτοδιαχείριση, άμεση δημοκρατία, σωματεία βάσης, ταξική ενότητα και αλληλεγγύη, όλοι μαζί μπορούμε μέχρι την τελική νίκη“.

Δηλώσεις συμμετοχής για όλη την Ελλάδα στο e-mail protbiometal@gmail.com, δηλώσεις συμμετοχής για τη Θεσσαλονίκη και στο τηλέφωνο 6977 432962.

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *