Με θέμα «Αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας», ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ξάνθης και ανακοινώνει τα εξής:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου δηλώνει την αντίθεσή του στην απόφαση του ΥΠΑΙΘ, να επιβάλλει σε όλα τα σχολεία, τον αντιδραστικό θεσμό της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας και να προχωρήσει στην ατομική αξιολόγηση του εκπαιδευτικού.

Οι μαζικές ακυρώσεις των σεμιναρίων αυτοαξιολόγησης σε όλη τη χώρα καθώς και η μη συγκρότηση των ομάδων εργασίας λόγω των αποφασιστικών κινητοποιήσεων των συναδέλφων, δείχνει το δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι και με μοναδικό σκοπό τη μαζική και συλλογική απόρριψη της αυτοαξιολόγησης/αξιολόγησης.

Καλούμε τους διευθυντές των σχολείων και τους Συλλόγους Διδασκόντων να μη συγκροτήσουν καμία ομάδα εργασίας, και σε περίπτωση που τους ζητηθεί να ενημερώσουν τα μέλη του Δ.Σ. Οι συνάδελφοι των ολιγοθεσίων σχολείων και νηπιαγωγείων να μην καταθέσουν κανένα σχέδιο δράσης από τη στιγμή που δεν είναι υποχρεωτικό.

Επειδή η μάχη που πρέπει να δώσουμε είναι κρίσιμη για το μέλλον της δημόσιας εκπαίδευσης, σας καλούμε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης με θέμα τη στήριξη όλων των μέτρων, αλλά και των επόμενων βημάτων για την ακύρωση της αυτοαξιολόγησης/αξιολόγησης.

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *