Το ακόλουθο απολογιστικό δελτίο τύπου του φεστιβάλ “Αναιρέσεις 2015” που έγινε στην Ξάνθη την Παρασκευή 5 Ιουνίου, εξέδωσαν οι διοργανωτές:

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην Ξάνθη την Παρασκευή 5 Ιούνη οι Αναιρέσεις, φεστιβάλ που διοργανώνεται από τη νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση και το ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση.

Στο χώρο του πανεπιστημίου λειτούργησαν περίπτερα με θεματικές για τη δράση της «Αttack στην ανεργία και την επισφάλεια», το επιχειρηματικό πανεπιστήμιο, την αντιφασιστική καμπάνια για την Ουκρανία, την πρωτοβουλία «ένα σχολείο για το Κομπανί», όπως και περίπτερα για την Αριστερά με υλικά του ΝΑΡ, της νΚΑ, του ΠΡΙΝ και της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α και βιβλιοπωλείο.

Ιδιαίτερα μαζική και ελπιδοφόρα ήταν η συμμετοχή του κόσμου και ειδικά της νεολαίας στην εκδήλωση,όπου έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις και τοποθετήσεις πάνω στην ανάγκη και τις δυνατότητες για έναν άλλο δρόμο χωρίς χρέος – ΕΕ – μνημόνια, για ένα κόσμο μακριά από κάθε καταπίεση και εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Από δεκάδες φοιτητές και εργαζόμενους πλαισιώθηκε και το ρεμπέτικο γλέντι, με το οποίο έκλεισε το φεστιβάλ.

Ευχαριστούμε τους συντρόφους και συναγωνιστές που συμμετείχαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια, που μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για τους αγώνες που έρχονται! Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις “Αναιρέσεις” που συνεχίζουν για μια ακόμη χρονιά δυναμικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με πλούσιο πολιτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *