Με τίτλο “Αυτόνομα στις εκλογές η ΑντΑρΣυΑ για το «όχι μέχρι τέλους» ενάντια σε χρέος και μνημόνια, κεφάλαιο – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.” και χωρίς αναφορά στα εσωκομματικά ζητήματα που αναδεικνύονται τις τελευταίες μέρες, κοινοποιεί τα ακόλουθα:

Η ΑντΑρΣυΑ μετά τη συνεδρίαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου στις 30/8, με την παράλληλη διεξαγωγή δεκάδων τοπικών και κλαδικών συνελεύσεων των επιτροπών σε όλη την Ελλάδα, αποφάσισε να δώσει αυτόνομα τη μάχη των εκλογών της 20η Σεπτέβρη.

Σε αυτή την περίοδο η ελληνική κοινωνία βρίσκεται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι: από τη μια ο δρόμος των φρικτών μνημονίων, της ανεργίας, της διαρκούς επιτροπείας και από την άλλη ο δρόμος της ρήξης με τις δυνάμεις του κεφαλαίου, την Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. Ένας δρόμος έξω από ευρώ – Ε.Ε., χωρίς χρέος και μνημόνια, με την πεποίθηση ότι δεν μπορεί να υπάρξει «ενδιάμεση» πρόταση, πρόταση «φιλολαϊκής διαχείρισης» μέσα στα πλαίσια της ευρωζώνης, της Ε.Ε. και του καπιταλιστικού μονόδρομου. Αυτός είναι ο πραγματικός δρόμος του «όχι μέχρι τέλους».

Με το πρόγραμμα, το ψηφοδέλτιο, την προεκλογική της εξόρμηση, η ΑντΑρΣυΑ θα παλέψει για να ανοίξει αυτός ο άλλος δρόμος από ένα μαχητικό, μαζικό και οργανωμένο λαϊκό κίνημα, με καρδιά και πυρήνα το μαχόμενο κόσμο της δουλειάς.

  • Ψήφο στην ΑντΑρΣυΑ
  • ΟΧΙ υποταγή σε μνημόνιο, χρέος, ευρώ και Ε.Ε.
  • Σύγκρουση και ανατροπή κεφαλαίου – Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *