Η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου, λίγο μετά την την ανάληψη της «πολιτικής ευθύνης» από τον Νίκο Μιχαλολιάκο για τη δολοφονία του γιου της, μιλάει στο “Βήμα της Κυριακής” χαρακτηρίζοντας «συνένοχο στη δολοφονία του Παύλου όποιον ψηφίζει Χρυσή Αυγή».

«Αν ο λαός τούς θέλει, καλώς να τους έχει. Προφανώς αυτή η χώρα βγάζει πιο πολλούς προδότες από ό,τι ήρωες… Και να τους χαίρονται. Δεν νομίζω ότι θα θέλανε κάτι άλλο να δούνε. Αρα όταν πάνε και ψηφίζουν Χρυσή Αυγή είναι φασίστες και συνένοχοι στο φόνο, στη δολοφονία. Θέλουν να τους έχουν, ας τους έχουν. Από τους υπονόμους που βρίσκονταν τους ανέβασαν πάνω, στην επιφάνεια» λέει η μητέρα του Παύλου Φύσσα.

Σε ό,τι αφορά στη δίκη για την εγκληματική οργάνωση, σημειώνει ότι οι κατηγορούμενοι «κάνανε ό,τι μπορούσαν να έρθει η δεύτερη μαύρη επέτειος χωρίς να μιλήσουμε στη δίκη», ωστόσο τονίζει ότι «θα το παλέψουμε μέχρι τέλους». Στην ερώτηση τι περιμένει η οικογένεια Φύσσα από αυτή τη διαδικασία, απαντά: «Να αφανιστούν, να εξαφανιστούν, να τελειώσουν».

Μιλώντας για τον γιο της Παύλο, λέει χαρακτηριστικά ότι ήταν «ένα παιδί με πολύ καθαρή σκέψη, μυαλό. Ελεύθερος άνθρωπος. Δεν περίμενες ότι θα είχε αυτήν την τύχη διότι πάνω από όλα ήτανε χρήσιμος και έπρεπε να ζήσει. Είχε να προσφέρει». Και προσθέτει: «Ανάθεμά τους… Αυτοί, που σίγουρα φοβούνται, είναι ερπετά, είναι αυτοί… Ανάθεμά τους… όσο και αν θέλουν θα ‘ρθει η ώρα τους. Εμείς εκεί θα ‘μαστε».

πηγή: the press project

 

Σχολίασε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *