Χουλιγκάνοι δικηγόροι έστειλαν στο νοσοκομείο διαιτητή ποδοσφαιρικού αγώνα δικηγορικών συλλόγων

Δικηγόροι. Οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν να λύσουν ειρηνικά τις διαφορές των πολιτών μπροστά σε άλλους δικηγόρους. Σπουδαγμένοι επιστήμονες και ειδικευμένοι στο να χειρίζονται την ελληνική γλώσσα. Και μετά πάνε παίζουν ποδόσφαιρο, ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι και τον στέλνουν στο νοσοκομείο.

Να, σαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στους δικηγορικούς συλλόγους Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στην Κοζάνη. Στον τελικό λοιπόν του 34ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, ο διαιτητής σφύριξε στο ογδοηκοστό πέμπτο λεπτό πέναλτι σε βάρους του “Σόλωνα”, της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Έτσι το “Άρμα”, η ποδοσφαιρική ομάδα του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Οπότε δύο παίκτες από τους δικηγόρους Αθηνών μαζί με φιλάθλους που κατέβηκαν από την κερκίδα, έδειραν τον διαιτητή και τον έστειλαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Κοζάνης. Ο διαιτητής έφερε αμυχές και μώλωπες στα χέρια, ενώ είχε πόνους στο κεφάλι και στη μέση.

Τελικά ο διαιτητής αποχώρησε από το νοσοκομείο, ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης σήκωσε την κούπα και όλοι γίναμε λίγο σοφότεροι όσον αφορά στον ποδοσφαιρικό και τον νομικό πολιτισμό.

πηγή

 

0 Reviews

Write a Review

Super User

Read Previous

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Π.Α.Μ.-Θ.

Read Next

Αντιφασιστική περιφρούρηση την προσεχή Κυριακή στην Κομοτηνή

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *