Αντιφασιστική περιφρούρηση την προσεχή Κυριακή στην Κομοτηνή

Με την αρχή των διαβουλεύσεων για το μακεδονικό και την ένταξη της Π.Γ.Δ.Μ. σε Ε.Ε. και Ν.Α.Τ.Ο., ξεκίνησε ένας κύκλος αντιδράσεων με συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις που διοργανώνονται από ακροδεξιούς κύκλους και γνωστούς παρακρατικούς, οι οποίοι κρύβονται πίσω από ανυπόγραφες αφίσες και «ομάδες πολιτών».

Με την κάλυψη των «αγνών πατριωτών» βρίσκουν ευκαιρία να βγουν από τις τρύπες τους φασιστικές ομάδες και κάθε λογής ακροδεξιά συμμορία και επιδιώκουν να επιτεθούν σε πρόσφυγες και μετανάστες καθώς και σε πολιτικούς χώρους, στέκια και καταλήψεις. Σε κάποιες περιπτώσεις το καταφέρανε, με αποκορύφωμα το κάψιμο της κατάληψης «Libertatia» και το πιο πρόσφατο πογκρόμ κατά μεταναστών και προσφύγων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όλοι αυτοί που συμμετέχουν στα συλλαλητήρια θα μπορούσαν να εκδιώξουν ή έστω να απομονώσουν τις παρακρατικές/ναζιστικές συμμορίες, αλλά επέλεξαν να αποτελέσουν την τέλεια κάλυψη για αυτούς.

Στην πόλη μας έγινε στις 4 Ιουλίου ένα συλλαλητήριο στο οποίο συμμετείχαν περίπου 350-400 άτομα, από κάθε λογής μικροαστό μέχρι δηλωμένους νεοναζί της πόλης. Αυτή τη φορά καλείται στις 22 Ιουλίου πανθρακικό συλλαλητήριο στην Κομοτηνή με τις «ευλογίες» της εκκλησίας και τη στήριξη της χουντικής φυλλάδας «Στόχος».

Εμείς από τη μεριά μας θα είμαστε σε ετοιμότητα με αντιφασιστικές περιφρουρήσεις στους χώρους μας, έτοιμοι να τσακίσουμε οποιαδήποτε απειλή. Οι ντόπιοι φασίστες έχουν πληρώσει το τίμημα των επιλογών τους και ξέρουν καλά τι τους περιμένει αν τολμήσουν να μας πλησιάσουν. Καλό θα ήταν να το μεταφέρουν και στους υπόλοιπους ομοϊδεάτες τους και να το σκεφτούν καλά πριν πατήσουν το ποδάρι τους στις γειτονιές μας.

Αναρχικό Στέκι «Utopia»

 

0 Reviews

Write a Review

Super User

Read Previous

Χουλιγκάνοι δικηγόροι έστειλαν στο νοσοκομείο διαιτητή ποδοσφαιρικού αγώνα δικηγορικών συλλόγων

Read Next

«Έκαναν ήρωες τους βασανιστές»

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *