Καταγγελία του ΠΑΜε Ξάνθης

Ακόμη ένα εργατικό ατύχημα έρχεται να προστεθεί στην μακρά λίστα των ατυχημάτων των εργαζομένων. Πιο συγκεκριμένα, εργαζόμενος στην ΕλΒιΖ κατά τη διαδικασία συντήρησης τραυματίστηκε σοβαρά.

Την ώρα που αυξάνονται μέρα τη μέρα τα εργατικά ατυχήματα-«εγκλήματα», ως αποτέλεσμα της αύξησης της εκμετάλλευσης στους χώρους δουλειάς, των εξαντλητικών ωραρίων, των άθλιων συνθηκών, με ελλιπή μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, την ίδια ώρα Σ.Ε.Β. και κυβέρνηση με τη συμπόρευση και της πλειοψηφίας της Γ.Σ.Ε.Ε. προχωράνε στο κλείσιμο περιφερειακών παραρτημάτων του Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕλΙνΥΑΕ).

Καλούμε τους εργαζόμενους της ΕλΒιΖ, το σύνολο της εργατικής τάξης του νομού, σε οργάνωση και αγώνα για να παρθούν μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων. Η «ανάπτυξή» τους τσακίζει τη ζωή μας.

Θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στον συνάδελφο μας και την οικογένειά του και του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση. Απαιτούμε την άμεση διαλεύκανση των αιτιών του ατυχήματος από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

 

0 Reviews

Write a Review

Super User

Read Previous

58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης – το πλήρες γενικό πρόγραμμα

Read Next

Η Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ επαναφέρει το σοβιετικό σύστημα παιδείας

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *