Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Συνεδριάζει το μεσημέρι (13.30) της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης με τα ακόλουθα δεκατρία θέματα στην ημερήσια διάταξη:

 1. Έγκριση διενέργειας της «Προμήθειας και εγκατάστασης υλικών πυροπροστασίας για την πυρασφάλεια του δασικού χωριού (Ερύμανθος) με τη διαδικασία του συνοπτικού διαγωνισμού, καθώς και έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού (εισηγητής: Κυριάκος Πεπονίδης)
 2. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διακήρυξης ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της «Προμήθειας απορρυπαντικών και συναφών ειδών έτους 2017» (εισηγητής: Κυριάκος Πεπονίδης)
 3. Έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων διακήρυξης ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού της «Προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικού» (εισηγητής: Κυριάκος Πεπονίδης)
 4. Έγκριση του από 1-9-2017 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης της Επιτροπής Διεξαγωγής Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Προσφορών, για την «Προμήθεια και τοποθέτηση πινακίδων αριθμοθεσίας και ονοματοθεσίας οδών μετά των ιστών τους σε Χρύσα, Εύμοιρο, βιοτεχνική περιοχή και Ξάνθη (εισηγητής: Αθανάσιος Βαρελτζίδης, πρόεδρος Επιτροπής Διεξαγωγής Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Προσφορών)
 5. Έγκριση του υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 25639/21-6-2017 πρακτικού κατακύρωσης ηλεκτρονικού διαγωνισμού της Επιτροπής Διεξαγωγής Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Προσφορών σχετικά με την κατακύρωση διαγωνισμού που αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων led και ιστών φωτισμού εξωτερικών χώρων (εισηγητής: Αθανάσιος Βαρελτζίδης, πρόεδρος Επιτροπής Διεξαγωγής Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Προσφορών)
 6. Έγκριση του από 19-9-2017 πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης της Επιτροπής Διεξαγωγής Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Προσφορών που αφορά στην υπηρεσία «Υλοποίηση συνοδευτικών μέτρων για το Ε.Π. Επισιτιστικής ή/ και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Τ.Ε.Β.Α.» (εισηγητής: Αθανάσιος Βαρελτζίδης, πρόεδρος Επιτροπής Διεξαγωγής Διαγωνισμών και Αξιολόγησης Προσφορών)
 7. Έγκριση του από 4-9-2017 πρακτικού της επιτροπής διαγωνισμού για το έργο «Συντήρηση οδών και κοινόχρηστων χώρων δήμου Ξάνθης» (εισηγητής: Χαράλαμπος Αβραμίδης, πρόεδρος επιτροπής διαγωνισμού)
 8. Ανάκληση ανάληψης υποχρέωσης (εισηγήτρια: Χριστίνα Ράλλη)
 9. Έγκριση εντάλματος προπληρωμής για την πληρωμή ταχυδρομικών τελών (εισηγήτρια: Χριστίνα Ράλλη)
 10. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής (εισηγητής: Γεώργιος Γουναρίδης)
 11. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής (εισηγήτρια: Ευαγγελία Ρεκάρη)
 12. Έγκριση απόδοσης λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής (εισηγητής: Βασίλειος Τσορμπατζίδης)
 13. Έγκριση του υπ’ αριθμό πρωτοκόλλου 37367/1-9-2017 πρακτικού κατακύρωσης της φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας του καταστήματος 21 στη δημοτική αγορά (εισηγήτρια: Αικατερίνη Μαυρομάτη).

 

0 Reviews

Write a Review

Super User

Read Previous

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης

Read Next

Ποιος θα μας σώσει από τους «σωτήρες»;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *